top of page
9FFE95FD-296C-4CE7-BB12-325683163405_edited_edited_edited.jpg

O.D.D. ExpresZo

 

Onafhankelijk Damesdispuut ExpresZo is na 30 jaar niet meer weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven. Ben jij net zoals wij in ‘for something completely different?’ Happy, busy, dronken en met je beide benen op de grond?     


Wij zijn een hechte groep vriendinnen vol ideeën en enthousiasme. Elke avond wordt gevuld met een activiteit, een creatieve of gekke uitspatting. Spelletjes, sport, wijnproeverijen, borrelen met andere disputen, dansen, niks is ons te gek. Elke avond wordt traditiegetrouw afgesloten met de nodige biertjes in de kroeg. Hierbij gaan de voetjes van de vloer en gebeuren er dingen die soms maar beter weer vergeten kunnen worden.

 

Elk jaar organiseren wij meerdere activiteiten zoals de familiedag en VVVtjes (vriendjes van vroeger) dag. En door ons beroemde en beruchte winterdiner, blind date diner, dispuutsweekendjes, de dies en nog veel meer activiteiten hoef je je geen moment te vervelen.  


And last but not least: samen met O.H.M. Hyperion organiseren wij ieder jaar onze grote trots La Copa de Maastricht. Hét studentenvoetbaltoenooi waar zowel alle disputen binnen als buiten Maastricht naar uit kijken.

 

 

Kortom,

Een beetje anders, maar wel ExpresZo

33

jaar

140

leden

22

La Copa edities

Ontelbaar

veel herinneringen

DSC_0067_edited.jpg

Bestuur

DSC00577.jpg

Julie Hertel
Secretaris

Evi Andriolo
Voorzitter

Eerin Beckers
Penningmeester

Anouk Slegers
Assessor

bottom of page